Yurt te huur voor korte vakanties

De komende tijd bied ik mijn Mongoolse Yurt te huur aan voor korte vakanties. Wil je ontdekken hoe het is om te leven in een Mongoolse Yurt, dan is dit je kans.

De Yurt staat op een grote ruime plek en er staan ook geen andere huisjes in het zicht rondom de Yurt. De Yurt staat in Drenthe nabij Assen en tussen Rolde en Borger in een prive bos.

FACILITEITEN
De Yurt bestaat uit een sfeervolle ruimte met 2 persoons bed een keuken een houtkachel en een sofa. De houtkachel houdt de Yurt lekker warm. Er is een boekenkast vol met boeken over zelfvoorzienend leven, permacultuur etc. Je kunt lekker muziek maken met de aanwezige gitaar en djembe. S’avonds kun je gezellig een kampvuurtje maken.

De basis is heel basic maar wel heel netjes. Buiten de yurt is een compost toilet en dat is en ervaring op zich. Douches zijn op een paar minuten lopen. De koelkast is een koelton die middels een klep in de vloer te bereiken is. Er is een houtkachel aanwezig om de Yurt te verwarmen. Haardhout is aanwezig. Er is een keuken in de Yurt met een gasfornuis. Er is stromend water maar moet dagelijks middels een tankje bijgevuld te worden.  Er is electriciteit maar geen Internet.

OMGEVING
Het landgoed ligt in midden in de Hondsrug en is bij uitstek geschikt voor de natuurliefhebber die van rust en ruimte houdt. Er is een uitgebreid netwerk van fiets-, ruiter- en wandelpaden. Een afwisselende natuur en pittoreske dorpjes maken het geheel compleet. Winkels op 10 minuten rijden in Rolde, Borger en Grolloo.

Ben je geïnteresseerd neem dan even contact op met tehuur@zelfbewustleven.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*