De mensheid gaat door een hergeboorte

Hele mooie duiding door Henk Fransen, waar we nu staan als mensheid en hoe dit ook werkt voor jou. Hergeboorte, rebirthing via het naar boven komen en toelaten van oude spanningen. Er niet tegen vechten maar er in ontspannen. Iets waar ik me al een tijdje in probeer te oefenen en waar ik nog steeds een hoop kan leren.

Stukje uit video:
“Net als in een ademsessie, is het ‘domste’ wat je op dit moment kunt doen (tussen aanhalingstekens hè!) is te gaan vechten met die chaos, die spanningen, die beperkingen, die krampachtigheid en die angst op dit moment.
Eigenlijk alles wat je op dit moment doet om er iets aan te willen doen, om er van weg te vluchten, gaat het erger maken.
Maar net als in een ademsessie, kun je leren ontspannen in deze spannende tijd. Kun je verbinding met het licht versterken en kun je de intelligentie van het proces, de transformatie die plaatsvindt, net als in een ademsessie, een hergeboorte die gaande is, kun je beginnen te vertrouwen. Als je dat doet, als je probeert te ontspannen in wat er gaande is in deze tijd, je oefent je om je verbinding met je eigen source, je verbinding met je eigen licht, te versterken en je vertrouwt dit proces wat gaande is, ben je een enorme steun in de transformatie van deze tijd.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*