Behandeling van Covid 19 met Hydroxychloroquine en Zink

Bij deze wil ik 2 video’s van Amerikaanse artsen publiceren over de behandeling van Covid-19 met hydroxychloroquine en zink. Deze video’s zijn door Facebook, Twitter en Youtube gecensureerd. Weggehaald dus.  Dus ook gecensureerd voor andere artsen. Dit gaat wel heel ver en doet bijna Chinees aan.

Er wordt gezegd dat deze artsen banden hebben met de ultrarechtse Breitbart en dat de informatie fake news is. Ik vraag het met af want het klinkt heel geloofwaardig en er zijn steeds meer bewijzen dat hydroxychloroquine en zink werkt. Zie ook onderstaande artikelen in sciencedirect.com.

Het gaat over het behandelen van Covid-19 met hydroxychloroquine en zink. Een nederlandse arts heeft hier ook goede ervaringen mee maar het is hem verboden om dit middel nog te gebruiken. Zie hier een artikel over hem in de rijnmonder. Een artikel die voors en tegens neerzet. Heel goed.

Het weghalen van deze video’s door de grote mediabedrijven belet dat we zelf onze mening kunnen vormen. Terwijl niet bewezen is dat deze behandeling niet werkt. Sterker nog er zijn steeds meer bewijzen dat het wel werkt, in combinatie met zink. Zie onderstaande publicaties:

https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1201971220305348

https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0924857920300996

Zie deze persconferentie van deze Amerikaans artsen. Ik heb de video gedownload en verkleind op mijn website gezet.

Voorts hier van deze zelfde groep artsen een arts die heel precies en geloofwaardig beschrijft hoe zijn kliniek met COVID-19 is omgegaan. Dit fragment komt uit de video die ik van deze website heb. Deze is ook de moeite waard om te kijken.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*