Ik zoek een plek voor mijn Mongoolse Yurt

9 jaar geleden ben ik in een Mongoolse Yurt gaan wonen. Daar heb ik me toegelegd op zelfvoorzienend leven, tuinieren en het geven van workshops. De focus in mijn leven ligt op bewustwording, eenvoud, natuurlijke voeding en verbindende communicatie. Ik wil graag een proeftuin zijn voor deze manier van leven en zoek een nieuwe plek om dit uit te dragen. Om diverse redenen wil ik wat dichter bij Utrecht gaan wonen het liefst op een natuurlijke plek maximaal een uur fietsen van de stad. 

Ik heb gemerkt dat als je regelmatig deelt wat er in je om gaat en de mensen om je heen dat ook doen dat je meer verbinding gaat voelen en je meer geneigd bent om samen te werken. Op mijn nieuwe plek wil ik daar iets mee gaan doen. Door  workshops te geven over verbindende communicatie. Dit in combinatie met samen werken in de groentetuin en het bereiden van gezond voedsel.

Uiteraard wil ik mijn verhaal graag persoonlijk toelichten. Uitgebreide informatie is te vinden op mijn
website zelfbewustleven.nl

Ik hoor graag je reactie! 

Louis Banens
06-26988229

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*