De geboorte van nieuw leven – Le Premier Cri

Wonderschone documentaire over de geboorte van nieuw leven. En wat een goddelijke muziek! Gezongen door Sinead O’Connor en gecomponeerd door Armand Amar. Deze muziek hoorde ik in een absoluut gelukzalige toestand in mijn 2e Ayahuaska ceremonie. En wat een mooie documentaire zit er aan vast. De rillingen lopen nog over mijn lijf.
 
Soundtrack – Trailer

 

Hele documentaire in het Frans, de beelden zeggen genoeg. En wat zijn zwangere vrouwen toch mooi om te zien!

2 thoughts on “De geboorte van nieuw leven – Le Premier Cri

  1. Hey lieve Louis/ lonely feather,
    Even op je website aan het kijken en het eerste wat ik zie is je blog over deze film. Waanzinnig mooi he? Zoveel schoonhied en wat een ontzag voor deze en alle vrouwen voel ik elke keer als ik het zie! Liefs Géke

  2. Hey Geke, Saskia had me de muziek gemaild die ze had gedraaid tijdens de Ayahuaska ceremonie. Kan me nog heel goed herinneren dat ik in een diepe roes Sinead O’Connor hoorde zingen over ‘The Newborn Child’. Krijg er nu nog kippevel van. En dan het filmpje met zulke mooie beelden!

    Liefs,

    Louis

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*