Caine’s Arcade

Bij het zien van dit hele mooie filmpje en de support van de vader aan dit mooie jochie voelde ik mijn verdriet. Op de leeftijd van dat jochie was ik helemaal weg van goochelen. Ik stond altijd voor de spiegel te oefenen. Ik werd vaak verleid mijn trucs te verklappen. Mijn vader zei een keer 'Je wordt nooit een goede goochelaar want je verklapt al je trucs'. Dat was de support die ik toen van mijn vader kreeg. Vond het overigens fijn om dit verdriet te voelen en te verwerken. Ik voel geen boosheid naar mijn vader meer. De opmerking was niet zo hard bedoeld als dat hij aankwam op zo'n enthousiast en onschuldig jongetje. Ik voel nu dat achter deze woorden, die voortkomen uit pijn en onmacht, alleen maar liefde schuilgaat. 

3 thoughts on “Caine’s Arcade

  1. Dank voor het delen lieverd, en ik deel je ervaring met andere gebeurtenissen maar wel met zelfde gevoel, en o wat fijn toch dat we nu kunnen beseffen en "helder zien" dat we altijd de keuze hebben hoe we gebeurtenissen ontvangen en wat we er mee doen.Omdat je zo van knuffelen houd en ik ook, een hele DIKKE KNUFFEL!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*