24 juli – Carrie Tree in Yurt Concert

24 juli aanstaande heb ik de grote eer om Carrie Tree te mogen ontvangen in mijn Yurt. Omdat ze in Nederland vertoeft en optredens geeft wil ze tussen de bedrijven door een klein concertje geven voor max 20 personen. Ik heb Carrie ontmoet op een permacultuurcursus in Engeland en met eigen oren mogen aanschouwen wat een bijzondere stem deze vrouw heeft. Carrie is al ruim 10 jaar professioneel Singer Songwriter en heeft onder andere met Damien Rice samengewerkt. Deze zomer staat ze op Open Up (25-29/7) en het Lorelei Vrouwen Festival (31/8 – 2/9).

Wanneer: 24 juli vanaf 20:00 tot 22:00. Je bent welkom vanaf 19:00.

Kosten: 10 euro. Als je er meer voor over hebt dan mag dat ook. Met de opbrengst bekostigen we het vervoer, verzorging en een vergoeding voor Carrie. We verdienen er zelf niks aan.

Praktisch: Er is koffie en thee. Neem zelf iets lekkers mee zoals olijven, nootjes zodat we dit samen kunnen delen. Wil je blijven slapen, er is een Pipo wagen te huur voor 3 personen. Je kunt ook een tentje op de camping zetten (campingtarief) of evt. op een matje op de grond in mijn Yurt slapen.

Opgeven: carrietree@zelfbewustleven.nl

Organisatie: Devatma en ik

Wil je wat meer weten over Carrie, hier wat links:

 

Luister dit supergevoelige nummer ‘Hard to Leave (Live op Open Up):

 

Fundrasing Quest 2012:

2 thoughts on “24 juli – Carrie Tree in Yurt Concert

  1. Hey Louis, this is amazing!! I am really sorry i cannot come because my sister is visitin me in Stroud, but my goodness i would love to be there – i would love to visit you anyway, and the time will come. Ah I am so happy for you though because this is a really special event for you and for Carrie to visit you in your yurt! Many Beautiful blessings on that evening and always! Mari xxx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*