Mijn zelfgebouwde Raket stoof (Rocket stove)

Zie hier mijn nieuwe Raket stoof!  In het onderstaande filmpje noem ik het een Raket oven, echter kan hij alleen koken, dus is het een Raket stoof (: Toen ik hem gister ging testen was mijn gasfles leeg en kon ik gelijk mijn water voor de koffie afkoken want die stond net op het gas! Wat een toeval niet (:

Hier alvast een link naar een beschrijving die ik gebruikte om de stoof te maken. Echter heb ik het ontwerp al weer aangepast, de beschrijving hiervan volgt nog.

2 thoughts on “Mijn zelfgebouwde Raket stoof (Rocket stove)

  1. Wat een prachtige oven. We zijn (in Frankrijk) druk doende met het maken van een dergelijke kachel/oven/kooktoestel. Er zijn heel veel varianten. Ik heb er zelf een gemaakt van een oude kachelpijp. Ik stuur je separaat wat foto's. Succes en hou ons op de hoogte van je nieuwe versie.

    Groeten,
    Edmond
    Ambiance de Vacances (Frankrijk)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*