Een wonder der natuur!

Pas zag ik bij een vriendin een takje aan mijn jas kleven. Wel in een hele bijzondere positie. Bij nadere inspectie bleek het takje te leven! Nooit eerder hadden we zo'n bijzondere tak gezien. Aan één kant had de rups een soort grijphand. Ik besloot een foto te maken. Na een beetje in te zoemen bleek het takje ook nog een gezichtje te hebben. Het leek wel een apenkopje of een klein doodshoofdje. We waren er helemaal ondersteboven van. Een paar uurtjes ervoor had Emma haar cristal skulls laten zien. Dit zijn kristallen schedels die bijzondere mystieke energieën schijnen te hebben. Er schijnen 13 bijzondere schedels op aarde te zijn waarvan er nog 1-tje mist. Toen we het kleine schedeltje van dit takje zagen dachten we: dit is de missing skull en we waren helemaal lyrisch! Later heb ik nog even gezocht op google afbeeldingen. het schijnt een spanrups te zijn waar later een vlinder uit komt. Dat deze rupsen een gezichtje hebben heb ik niet kunnen vinden op google. Ook geen fotootjes dus. 

One thought on “Een wonder der natuur!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*