Je bent de realiteit en niet een onderdeel ervan!

Ik ben een grote fan van Darryl Anka die naar eigen zeggen een ruimtewezen genaamd Bashar channelt. Of je het nu gelooft of niet, de woorden die uit deze man komen zijn zo zuiver dat het mij totaal niet uitmaakt waar ze vandaan komen. Al zou hij ze zelf verzinnen dan is hij gewoonweg geniaal.

In deze video verwoordt hij erg mooi dat je de creator bent van je eigen realiteit. Je bemt de realiteit (de ervaring) in plaats van een onderdeel ervan. Als je de zwaarte van de fysieke realiteit wilt overstijgen dan dien je deze realiteit volledig te omhelzen zodat je de realiteit/situatie ervaart als iets in jezelf in plaats van buiten jezelf. Op het moment dat je de realiteit vereenzelvigt met jezelf dan kun je je relatie met deze situatie sturen in plaats van je er een slachtoffer van te voelen. Wow, wat voelt krachtig! 

Wil je wat meer over Bashar te weten komen kijk dan eens naar deze posts:

https://www.zelfbewustleven.nl/?p=2947

https://www.zelfbewustleven.nl/?p=2999

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*