Ger Cafe – zaterdag 28 april

 

Potluck

Film: Children Full of Life

 

De bloempjes beginnen weer te bloeien, tijd voor Ger Cafe! We gaan lekker samen eten, mooi filmpje kijken en daarna cafe, muziekje en wie weet wel dansen! Meld je even vooraf aan zodat ik weet wie er komen.

Welkom / Potluck vanaf 17:00

Het is de bedoeling dat je zelf wat te eten en drinken meebrengt als bijdrage voor de maaltijd. Ik regel koffie en thee en het cafe. Heb je zin om mee te helpen voorbereiden of gewoon te genieten van de plek dan ben je ook welkom om eerder te komen. Je bent dan welkom vanaf 15:00.

Film: Children Full of Life

Ontzettend mooie documentaire over een leraar die zijn leerlingen vanuit zijn hart lessen geeft over het leven, over gevoelens en emoties en hoe er mee om te gaan. Lessen waar we in onze maatschappij vaak zelf door vallen en opstaan achter moeten komen. 

Cafe

Na de film, wat er ontstaat. Als het weer mee zit maken we een kampvuur en wie weet lekker dansen en muziek maken!

Locatie & Vervoer

Ger Cafe is zo'n 14 km ten oosten van Groningen vlakbij Lageland. Laat even weten of je met de auto of fiets komt en waarvandaan je vertrekt. Evt. kun je dan samen rijden/fietsen.

Blijven Slapen

Eventueel kun je ook blijven slapen in mijn Ger. Je slaapt op de grond dus neem matje en slaapzak mee. De PIPO wagen op het terrein kan ook gehuurd worden voor 15€ pp. Laat wel even vooraf weten als je blijft slapen.

Aanmelden

Meld je evan vooraf aan zodat ik weet hoevel mensen er komen. Aanmelden kan door een mail sturen naar gercafe@zelfbewustleven.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*