7 thoughts on “Duurzaam leven

 1. Hoi Louis,
   
  Ik heb je uitzending gezien en ben erg onder de indruk van je manier van leven. Geweldig om die stap te zetten. Zelf probeer ik ook zo duurzaam mogelijk te leven. Ik leef ook van de groente uit de tuin. En geniet van de eitjes van de kippen die door de tuin scharrelen. Heel toevallig weet ik waar je Yurt staat. Een paar jaar geleden reed ik er altijd langs. En ik dacht mmm wat staat daar. Ik zal eens vragen of je dat kan huren. Maar toen kreeg ik mijn caravan, die ik in de tuin bij mijn vriendin heb gezet. Zo kon ik genieten van de natuur. Inmiddels woon ik zelf landelijk.
  Ik wens je veel succes met het duurzaam leven.  

 2. Hoi Louis,
  Ik had de uitzending ook gezien en besloot je toen op te zoeken op Gerbewoners.nl, via die site kwam ik weer hier terecht. Ik woon ook in een Ger en ga binnenkort verhuizen naar een plek waar ik geen wasmachine heb. Nou was ik toch wel erg nieuwsgierig naar jouw prachtige elektriciteitsloze wasmachine. Zijn er meer exemplaren? Heb je hem zelf in elkaar geknutseld, en is dat moeilijk?
  Nou, ik ben benieuwd
  Je kunt me mailen (heb net mijn mailadres moeten invullen, dus ik neem aan dat jij die kan zien) of me een berichtje sturen op gerbewoners.nl, daar heet ik Wiezewies.
   
  Groetjes Wietske

 3. Hey Louis,
  Wat een leuk filmpje.
  Wat een verbazing dat het geen sla was,super
  Je opent wel weer een hoop mensen hun ogen( Hoop ik).
  Groeten Marcel
   

 4. Ik zou graag willen weten welk type windmolen (merk e.d.) Louis bij zijn optrekje heeft staan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*