The power of giving

Ik heb besloten om van Dick Verheul (via facebook) in het kader van Pay it Forward een zelfgemaakt presentje te accepteren. In ruil daarvoor ga ik 5 kadootjes maken voor de eerste 5 die op mijn (dit dus) verzoek reageren. Als er minder reageren ook goed. Als je reageert ben je wel verplicht ook een zelfde verzoek de wereld in te brengen op facebook of je eigen weblog.  Ik heb het beide gedaan. De regel is dat je het presentje zelf maakt of doet en dat voor het einde van 2012 geeft. Het kan heel eenvoudig zijn. Heb je inpiratie nodig, hier wat ideetjes:

 • Tekening
 • lekker koken voor iemand
 • gedichtje
 • dansje of stukje muziek maken
 • lekkere kop koffie zetten voor iemand
 • breiwerkje
 • Laat je verbeelding spreken…..

5 thoughts on “The power of giving

 1. Hi,
  Wat een ontzettend mooi idee en ik doe graag met je mee.
  Groetjes Janine

 2. Hoi Manou, je bent de 5e. Leuk. Beetje late reactie vanwege tripje in Frankrijk (:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*