Mijn nieuwe werkhoek

Eindelijk heb ik dan een klein werkhoekje ingericht in mn Yurt. Met zoveel mogelijk handgereedschap. Wat fijn om te weten dat mn apparaten gewoon werken zonder elektriciteit. Heb onlangs een antieke slijpsteen en een kolomboor op de kop weten te tikken. Heb mn kolomboor uitgeprobeerd en hij werkt uitstekend. Een 8 mm boor in staal is geen probleem. Het mooie is dat ik veel meer feeling heb met het boren. Ik help de boren dus ook niet meer zo snel naar de filistijnen omdat ze te heet worden. Met een beetje zonnebloemolie op de boor gaat het boren 2 x zo snel heb ik gemerkt. 

One thought on “Mijn nieuwe werkhoek

  1. A very fine workbench Louis! It's fantastic that you have found another channel for your passion, and your flute is beautiful 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*