Interactieve Meditatie

Ik heb pas geleden een workshop Interactieve Meditatie gedaan. Ben er super enthousiast over. Het is een oefening om dichtbij jezelf te blijven in de praktijk van alledag en in het contact met anderen. Bij gewone meditatie heb ik gemerkt dat ik in contact kom met mijn innerlijke zelf en dat is heel fijn. Echter in het gewone leven en in contact met anderen dwaal ik daar nogal eens vanaf. Ik vroeg me daarom al eerder af hoe deze oefening (meditatie) ook kon doen in het contact met anderen. Dus hoe kan ik contact blijven houden met mijn diepste zelf in het contact met anderen. Op deze workshop heb ik zoiets ervaren. De workshop bied soelaas voor mensen die veel in hun verstand zitten, mensen die veel in hun gevoel zitten of een combinatie daarvan. 

Wil je hier meer over weten ga dan naar http://www.levendgewaarzijn.nl/

 

One thought on “Interactieve Meditatie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*