Ger Cafe – Remember who we are – zaterdag 8 oktober

 

Remember who we are

 

Deze Ger Cafe staat in het teken van verbinding, het ervaren en benutten van onze oneindig creatieve potentie. Kortom het herinnneren wie we werkelijk zijn. Hoe gaan we dit vormgeven? We gaan eerst lekker eten, ik nodig iedereen uit lekkere kleine hapjes te maken die tesamen het feestmaal vormen. Daarna gaan we in een cirkel zitten hand in hand om met elkaar te verbinden. Je kunt uit uit vrije wil in de cirkel stappen om te vertellen wat je de avond graag wilt beleven of gewoon even eruit gooien hoe je op dat moment voelt. Bijvoorbeeld dat je wilt dansen, heel veel knuffels wil of even kwijt dat je een lastige week hebt gehad.

Vervolgens kijken we een filmpje dat met dit thema te maken heeft en doen we een korte meditatie. Daarna gaan we lekker relaxen, muziek maken en dansen of wat er dan ook er uit onze creatieve potentie voortvloeit. Ik zelf ben van plan om een korte demonstratie te geven met mijn net kado gekregen eenwieler (bedankt Emma!) Er zijn djembe's, didgeridoos en neem zelf ook een instrument mee.  Ook maken we een kampvuur als het weer meezit. Het duurt zolang het duurt.

Heb je zelf nog leuke suggesties laat het even weten of breng het in op de avond.

Potluck vanaf 18:00

Het is de bedoeling dat je zelf kleine hapjes en drinken meebrengt als bijdrage voor de maaltijd. Ik regel koffie en thee en het cafe. Heb je zin om mee te helpen voorbereiden of gewoon te genieten van de plek dan ben je ook welkom om eerder te komen. Je bent dan welkom vanaf 15:00.

Locatie & Vervoer

Ger Cafe is zo'n 14 km ten oosten van Groningen vlakbij Lageland. Laat even weten of je met de auto of fiets komt en waarvandaan je vertrekt. Evt. kun je dan samen rijden/fietsen.

Blijven Slapen

Eventueel kun je ook blijven slapen in mijn Ger. Je slaapt op de grond dus neem matje en slaapzak mee. De PIPO wagen op het terrein kan ook gehuurd worden voor 10€ pp. Laat wel even vooraf weten als je blijft slapen.

Aanmelden

Meld je evan vooraf aan zodat ik weet hoevel mensen er komen. Aanmelden kan door een mail sturen naar gercafe@zelfbewustleven.nl.

One thought on “Ger Cafe – Remember who we are – zaterdag 8 oktober

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*