The wonderfull story of Anita Moorjani

Anita Moorjani keerde, na diagnose terminale kanker en compleet opgegeven te zijn, terug uit een coma. Tijdens deze coma ervaarde ze dat alles bestaat uit onvoorwaardelijke liefde. Ook ervaarde ze op dat moment tijdloosheid en dat alles, heden en verleden zich tegelijk afspeelt. In deze ervaring besloot ze weer terug te keren in haar lichaam omdat ze haar taak op aarde nog niet vervuld had.

Een heel mooi waargebeurd verhaal dat bewijst dat wijze leermeesters als Eckhart Tolle, Deepak Chopra, Bashar en Kiesha Crowther het bij het rechte eind hebben!  

3 thoughts on “The wonderfull story of Anita Moorjani

  1. dank jouw voor het onder de aandacht brengen van deze geweldige mensen die hun ervaringen met de ongeloofelijke liefdeskracht met ons willen delen en te weten dat dat in een ieder van ons is omdat we allen verbonden zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*