Bashar: Volg je hart en de details volgen vanzelf

Een mooie les in deze video van Bashar. Volg je hart, dat is waar je grootste opwinding naar uit gaat, en maak je niet druk om de invulling van de details. De details vullen zich namelijk vanzelf in als je je pad van je hart volgt. Dus wanneer je niet machtig / kundig / moedig genoeg bent om de details zelf in te vullen dan wordt je geholpen door anderen mits je blijft durven te vertrouwen op je hart. Kijk ook eens naar deze post om te kijken hoe je meer in verbinding met je hart kan komen en je grootste passie kan ontdekken en in uitvoering brengen.

Wat betekent dit voor mijzelf? Ik herken in mij dat dit principe ook werkt voor mij. Terugkijkend zie ik dat ik met tijd en wijle van het pad van mijn hart af raak en tegen de stroom (van mijn hart) in roei. En dat is nou juist niet de bedoeling! Tijd om naar binnen te gaan en te voelen waar ik gepassioneerd door wordt, me meer bewust te worden van mijn negatieve gedachten, er naar te kijken en ze te laten gaan. Hierdoor ontstaat ruimte voor nieuwe positieve energie. 

One thought on “Bashar: Volg je hart en de details volgen vanzelf

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*