Ger Cafe – zaterdag 14 mei

Heb je wat met zelfbewust leven, zelfvoorziening, permacultuur of spiritualiteit wees dan welkom in mijn Ger Cafe. Meld je evan vooraf aan zodat ik weet hoevel mensen er komen.

Potluck vanaf 18:00

Het is de bedoeling dat je zelf eten en drinken meebrengt als bijdrage voor de maaltijd. Denk aan een lekkere salade, hartige taart, pasta, fles wijn en/of wat voor bij de koffie. Ik regel koffie en thee en het cafe. Heb je zin om mee te helpen voorbereiden dan ben je ook welkom om eerder te komen.

Film

Ik wil dit keer een film rond het thema 2012 en spiritualiteit laten zien. Heb je een suggestie laat het even weten. Opties vooralsnog zijn:

  • Message of the Maya, door Don Alejandro zelf, Drunvalo Melchizedek en Kiesha Crowther.  Volgens de Maya's gaan de polen van de aarde verschuiven. Dit proces is al een tijdje aan de gang maar ergens tussen 2007 en 2015 zal de aardkorst naar zn nieuwe positie verschuiven. Deze verschuiving gaat samen met een verandering in ons bewustzijn.
  • De geboorte van een nieuwe mensheid door Drunvalo Melchizedek. Drunvalo Melchizeek legt uit dat we op het punt staan naar een een hoger niveau van bewustzijn voor de mensheid te gaan en gaat hierbij onder andere terug naar de tijd van Atlantis en de Piramides in Egypte.
  • Wisdom Keeper Little Grandmother.  Little Grandmother vertelt ons dat we weer vanuit ons hart moeten leven en dat we ons weer moeten herinneren wie we zijn.

Cafe vanaf 20:30

Daarna wat de avond ons brengt. Neem gitaar, djembe of boek of wat je ook wilt delen mee. Er is een gezellige en warme houtkachel aanwezig. Roken buiten.

Locatie & Vervoer

Ger Cafe is zo'n 14 km ten oosten van Groningen vlakbij Lageland. Laat even weten of je met de auto of fiets komt en waarvandaan je vertrekt. Evt. kun je dan samen rijden/fietsen.

Blijven Slapen

Eventueel kun je ook blijven slapen. Ik heb zelf 2-3 slaapplaatsen en de PIPO wagen op het terrein kan ook gehuurd worden voor 10€ pp.

Aanmelden

Meld je evan vooraf aan zodat ik weet hoevel mensen er komen. Aanmelden kan door een mail sturen naar gercafe@zelfbewustleven.nl.

2 thoughts on “Ger Cafe – zaterdag 14 mei

  1. Louis geweldig wat ben je goed bezig, en gezellig met allemaal willing people. Je bent niet getrouwd zeker. Daar word je ook heel down to earth van trouwens. Maar misschien kom je daar wel de vrouw van je dromen tegen, waarschijnlijk is dat niet je hoogste prioriteit. Lieve groeten van Marlise.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*