Ger Cafe – zaterdag 9 april

Heb je wat met zelfbewust leven, zelfvoorziening, permacultuur of spiritualiteit wees dan welkom in mijn Ger Cafe. Meld je evan vooraf aan zodat ik weet hoevel mensen er komen.

Potluck vanaf 18:00

Het is de bedoeling dat je zelf eten en drinken meebrengt als bijdrage voor de maaltijd. Denk aan een lekkere salade, hartige taart, pasta, fles wijn en/of wat voor bij de koffie. Ik regel koffie en thee en het cafe. Heb je zin om mee te helpen voorbereiden dan ben je ook welkom om eerder te komen.

Film 'Here Comes the Sun'

Na de recente gebeurtenissen in Japan wil ik graag de indrukwekkende documentaire 'Here Comes the Sun' laten zien. Laat je overtuigen dat duurzame energie nu al grootschalig en kleinschalig toepasbaar en haalbaar is..

Cafe vanaf 20:30

Daarna wat de avond ons brengt. Neem gitaar, djembe of boek of wat je ook wilt delen mee. Er is een gezellige en warme houtkachel aanwezig. Roken buiten.

Locatie & Vervoer

Ger Cafe is zo'n 14 km ten oosten van Groningen vlakbij Lageland. Laat even weten of je met de auto of fiets komt en waarvandaan je vertrekt. Evt. kun je dan samen rijden/fietsen.

Blijven Slapen

Eventueel kun je ook blijven slapen. Ik heb zelf 2-3 slaapplaatsen en de PIPO wagen op het terrein kan ook gehuurd worden voor 10€ pp.

Aanmelden

Meld je evan vooraf aan zodat ik weet hoevel mensen er komen. Aanmelden kan door een mail sturen naar gercafe@zelfbewustleven.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*