Ger Cafe – zaterdag 26 februari

Heb je wat met zelfbewust leven, zelfvoorziening, permacultuur of spiritualiteit wees dan welkom in mijn Ger Cafe. Meld je evan vooraf aan zodat ik weet hoevel mensen er komen.

Samen eten vanaf 18:00 welkom vanaf 17:00

Ik regel de basis, namelijk soep en brood (biologisch / vegetarisch) en koffie en thee. Bijdrage 2 euro. Neem zelf iets voor erbij dan kunnen we dat samen delen. Denk aan een salade of iets voor toe of voor bij de koffie. Ik heb besloten zelf geen drank in te slaan, behalve voldoende koffie en thee dan, dus neem zelf een fles wijn,bier,sap mee en dan kunnen we van elkaars drankjes genieten!

Film/documentaire of onderwerp van 19:30 – 20:30

Omdat de lente er weer aan komt en we met frisse energie onze dromen willen verwezelijken zou ik graag een film over gemeenschapsvorming en over samenwerken in een gemeenschap tonen. Ik ga nog even kijken naar een mooie film.  Heb je een suggestie dan hoor ik het graag. Ik zit alvast te denken aan:

  • A New We – waarin ruim twee uur beelden, gesprekken en praktijkervaringen van tien heel verschillende gemeenschappen in acht Europese landen.
  • Power of Community – How Cuba survived Peak Oil. Laat zien hoe door de olieschaarste in Cuba weer een gezonde landbouw is teruggekomen omdat er niet meer gegrepen kon worden naar dure kunstmest en pesticiden. 

Cafe vanaf 20:30

Daarna wat de avond ons brengt. Neem gitaar, djembe of boek of wat je ook wilt delen mee. Er is een gezellige en warme houtkachel aanwezig. Roken buiten.

Locatie & Vervoer

Ger Cafe is zo'n 14 km ten oosten van Groningen vlakbij Lageland. Laat even weten of je met de auto of fiets komt en waarvandaan je vertrekt. Evt. kun je dan samen rijden/fietsen.

Blijven Slapen

Eventueel kun je ook blijven slapen. Ik heb zelf 2-3 slaapplaatsen en de PIPO wagen op het terrein kan ook gehuurd worden voor 10€ pp.

Aanmelden

Meld je evan vooraf aan zodat ik weet hoevel mensen er komen. Aanmelden kan door een mail sturen naar gercafe@zelfbewustleven.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*