Geen Ger Cafe deze maand maar plannen voor de komende lente

Deze maand hou ik een keertje geen Ger Cafe. Ik ben een beetje moe van de drukke dagen en er moet voor de komende lente ook een hoop gepland worden. Ik ben bezig een kas aan het afbreken die ik gratis op marktplaats heb gevonden. Ik ben er heel blij mee. Ook ben ik druk met het plannen van onze nieuwe tuin, het inkopen van zaden en het weer opbouwen van de kas. Ik heb nu een tuintje van 6x6m. Ik ga nu samen met Anne een tuin van 20x15m inrichten. De kas van 6×3 komt er ook te staan. Dat is een hoop werk maar ik heb er heel veel zin in!

Zie de kas zoals hij nog bij de oude eigenaar staat.

5 thoughts on “Geen Ger Cafe deze maand maar plannen voor de komende lente

 1. Wauw dat is een grote !!!! Daar kun je wel wat in telen. Als je nog wat mest wilt hebben, dan heb ik nog wel wat… Alhoewel jij liever met steenmeel / lava meel werkt…
   
  LiEFS

 2. Hoi Louis,
   
  Wat een plannen! Vooral heel veel plezier met het nadenken, ontwerpen, plannen en realiseren!!
  hartelijke groet Gemma

 3. Nou daar kan je wel het één en ander in kwijt! Lekker groot! Goed voor paprika's en pepers. Welke zaden heb je nodig? Mijn moeder heeft een grote volkstuin, tuiniert geheel biologisch, ook biologische zaden uit Groningen notabene, maar heeft altijd veel zaden over. Misschien kan ik je helpen door je wat op te sturen.
  groetjes Mirjam

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*