Verslag Ger Cafe, vrijdag 26 november j.l.

Vrijdag de 26e was er voor de 2e keer Ger Cafe. In de dagen ervoren inkopen doen, recepten voor 2 pannen soep verzinnen, beamer regelen etc. Lucia belde dat ze vrijdagmiddag al zou komen en dat ze een pan soep wilde maken. Dat was fijn want dan hoefde ik alleen nog maar die andere pan te maken. Van de keukentuin waar ik een dag in de week meehelp kreeg ik de laatste cherrytomaatjes en parika's. Daar heb ik donderdag samen met een grote venkel uit eigen tuin een heerlijke tomaten-paprika-venkelsoep gemaakt. Ook nog s'avonds broden gebakken voor bij de soep. Vrijdag maakte Lucia een rijkelijk gevulde groentesoep en hebben we samen nog de puntjes op de i gezet. De dag vloog om.

Na zessen kwamen langzaam de eerste gasten binnendruppelen. We waren dit keer met zn elven. Na de soepmaaltijd en dankbaar de complimenten te hebben geind zijn we rond een uur of 21:00 'A Farm voor de Future' gaan kijken. Een inspirerende documentaire zo bleek ook uit het gesprek dat erna ontstond. Toen verschillende personen niet van de djembe konden afblijven haalde Ron zijn doendoens en djembees er ook maar eens bij. Plots waren we met zn vijfen aan het jammen. Toen we uitgespeeld waren hebben we nog tot in de late uurtjes na zitten praten, onder andere over het opzetten van een Ecodorp. Om 3.30 gingen na een hele fijne groepshug de laatste gasten weer op hun bedje aan en is Ger Cafe weer tot een goed einde gekomen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*