Ger Cafe – vrijdag 26 november

Heb je wat met zelfbewust leven, zelfvoorziening, permacultuur of spiritualiteit wees dan welkom in mijn Ger Cafe. Meld je evan vooraf aan zodat ik weet hoevel mensen er komen.

Samen eten vanaf 18:00

Ik regel de basis, namelijk soep en brood (biologisch / vegetarisch) en koffie en thee. Bijdrage 2 euro. Neem zelf iets voor erbij dan kunnen we dat samen delen. Denk aan een salade of iets voor toe of voor bij de koffie. Ik heb besloten zelf geen drank in te slaan, behalve voldoende koffie en (chai)thee dan, dus neem zelf een fles wijn,bier,sap mee en dan kunnen we van elkaars drankjes genieten!

Film/documentaire of onderwerp van 19:30 – 20:30

Vorige keer hebben we Ecovillage Pioneers gekeken, over duurzame leefgemeenschappen. Dit keer wil ik voorstellen om 'A Farm for the future' te kijken. Een zeer inspirerende docu over een zoektocht naar manieren van landbouw als er geen olie meer is. Geeft een goed inzicht van de invloed en impact van olie op de landbouw en de oplossingen. Heb je zelf een idee voor een film of onderwerp, laat het even weten. Documentaires die we ook zouden kunnen kijken zijn:

Onbekend object

  • In Transition over de transition town beweging, heel inspirerend omdat een positief handvat wordt gegeven hoe zelf dingen lokaal aan te pakken.
  • Power of Community – How Cuba survived Peak Oil. Laat zien hoe door de olieschaarste in Cuba weer een gezonde landbouw is teruggekomen omdat er niet meer gegrepen kon worden naar dure kunstmest en pesticiden. 
  • The real dirt on Farmer John – it ain't easy being green. The real dirt on farmer John is het bewogen levensverhaal van een excentrieke boer in het midwesten van de VS. Een portret van een man die zijn kunstenaarschap en liefde voor het land weet te verenigen met de erfenis van zijn familie.

Cafe vanaf 20:30

Daarna wat de avond ons brengt. Neem gitaar, djembe of boek of wat je ook wilt delen mee. Er is een gezellige en warme houtkachel aanwezig. Roken buiten.

Locatie & Vervoer

Ger Cafe is zo'n 14 km ten oosten van Groningen vlakbij Lageland. Laat even weten of je met de auto of fiets komt en waarvandaan je vertrekt. Evt. kun je dan samen rijden/fietsen.

Blijven Slapen

Eventueel kun je ook blijven slapen. Ik heb zelf 2-3 slaapplaatsen en de PIPO wagen op het terrein kan ook gehuurd worden voor 10€ pp.

Aanmelden

Meld je evan vooraf aan zodat ik weet hoevel mensen er komen. Aanmelden kan door een mail sturen naar gercafe@zelfbewustleven.nl.

One thought on “Ger Cafe – vrijdag 26 november

  1. nou jij bent leuk! organiseer je het weer als ik er niet bij ben…snik snik
    dan geef ik een benefietconcert tbv Malawi!!
    maar toch, een dikke knuf voor jou.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*