California Dreaming

Tegenlicht heeft weer eens een goede documentaire online staan. De huidige economische crisis markeert het einde van een tijdperk en het begin van een nieuw. Heb je weinig tijd om de hele docu te kijken, begin dan op minuut 40.35 en luister naar de visie van een aantal jonge amerikanen op het nieuwe tijdperk.

One thought on “California Dreaming

  1. In ons landje leven ook vele gelijkgestemden, de kunst is ze te vinden en met elkaar verenigen om samen de krachten te bundelen. Er zijn al vele kleine leefgemeenschappen, maar die groeien ook uit hun jasje, of ze laten geen andere meer binnen. Als ik dromen mag dan zouden we een hele Provincie tot onze beschikking hebben om zo een eco maatschapij te creeeren. Met voor en door elkaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*