Synergistic Garden – Emilia Hazelip

Wil je weten hoe je een tuin kan bewerken zonder de grond om te spitten en zonder mest of compost te gebruiken? Dit klinkt eigenlijk te mooi om waar te zijn. Het toverwoord hier is verhoogde bedden (raised beds) en mulchen (grond bedekken met hooi,stro of ander organisch materiaal). De kwailiteit van de video is wat aan de lage lant maar niet al te min zeer de moeite waard om te kijken.

One thought on “Synergistic Garden – Emilia Hazelip

 1. Beste Louis,
  Je hebt een mooie blog gecreerd. Ik wens je veel succes met je zelfbewustwording en zelfvoorzienendheid. Het zijn mooie foto's van je yurt met en zonder sneeuw.
  Ik ben vorig jaar begonnen met een groentetuin en heb het volgens de richtlijnen van Emilia Hazelip opgezet met verhoogde bedden, mulch etc. Zeker nu dat we zo veel regen hebben gehad merk ik de voordelen daarvan – de paden worden nat maar de bedden worden niet te soppig.
  Ik ben ook enorm aan het genieten van mijn rainbow chard – fantastisch spul is dat!
  Wishing you heaven in your heart, starlight in your soul and miracles in your life,
  Caroline

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*