Meehelpen bouwen bij ‘Lammas’ Eco Village

Het is bijna zover. Van 8 tot 14 april ga ik meehelpen bouwen aan een low impact Eco-village voor de Lammas in Glandwr, Pembrokeshire. Ze hebben net de vergunningen rond om te mogen bouwen. Het is een zeer inspirerende groep mensen die ik voor het eerst zag in de documentaire Ecovillage Pioneers. Een vernieuwde versie van de documentaire is bij de Omslag te verkrijgen.

Trailer

De video is ook te zien in 24 episodes op http://www.livinginthefuture.org/. Film is ook op DVD te bestellen op de site van de Omslag.

One thought on “Meehelpen bouwen bij ‘Lammas’ Eco Village

  1. Hallo Louis,

    Ben je alweer terug uit Wales ? Ik heb een geweldige tijd gehad bij Lammas. Hartstikke leuk dat ik jou daar zo onverwacht IRL tegenkwam en heb mogen leren kennen. Ik ben heel benieuwd naar je ervaringen bij Chris Dixon. Ik heb zelf nog een hele prettige dag bij Brithdir Mawr doorgebracht. We hebben daar met tien mensen een aardappelveldje omgeploegd en ingepland. Dikke pret gehad en weer leuke mensen leren kennen.

    Groet en hopelijk tot snel weerzien, Rik

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*