Dakraampjes

Ik heb op het houten dakwiel raampjes van polycarbonaat gemonteerd. Ik ben hier heel blij mee. Met slecht weer profiteer ik toch van het volle daglicht en ik hoef ook niet meer telkens naar buiten om het dakdoek eroverheen te hoeven trekken. Een bijkomend voordeel is dat mijn dakwiel goed droog blijft en het hout dus niet gaat rotten. Er zaten raampjes bij het dakwiel echter zaten die in sleuven in het dak. Hierbij was het hout aan de buitenkant nog steeds blootgesteld aan weer en wind en tevens was het dak hierbij ook niet voldoende waterdicht. Nu zitten de raampjes er dus opgemonteerd en wordt het hout volledig afgeschermd door de raampjes.  Profielrubbers zoals je die ook voor autoramen hebt zorgen voor een waterdichte afwerking van het geheel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*