Borriegineel

Hier wat werk van een getalenteerde jonge muzikale en filosofische levenskunstenaar Borriegineel.

“Verlichting voltrekt zich waar het leven zwaar en duister is. Het is die wonderlijke samenloop van omstandigheden waarin de domme weer kan denken, de lamme weer kan lopen, de stomme weer kan spreken. Het is bezieling. Het is de intuïtieve bevestiging van wat de onwetende altijd al geweten heeft, de inwijding van wie onbewust is, de zonneklare openbaring van natuur te midden van een verdovende overvloed aan cultuur.

De voortekenen zijn altijd zichtbaar voor wie ze durft te zien.”

En dan maakt hij ook nog muziek!

Check even zijn website waarop zijn EP ‘Voortekenen’. Ook heeft hij net een Album ‘Lafbekken & Lefballen’ gelanceerd. Meer hierover later.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*