Op zoek naar een Nieuwe Plek

Na een heerlijke tijd gewoond te hebben in mijn Mongoolse Yurt in het mooie Drenthe, wil ik graag – om diverse redenen- op een natuurlijke plek wat dichter in de buurt van Utrecht gaan gaan wonen.

Wie ik ben en wat doe ik
9 jaar geleden heb ik een ommekeer in mijn leven gemaakt door in een Mongoolse Yurt gaan wonen. Daar heb ik me toegelegd op zelfvoorzienend leven, permacultuur en het geven van workshops.

Ik heb gemerkt dat als je regelmatig deelt wat er in je om gaat en de mensen om je heen dat ook doen dat je meer verbonden gaat voelen en je meer geneigd bent om samen te werken. Op mijn nieuwe plek wil ik daar iets mee gaan doen. Door workshops te geven over verbindende communicatie in combinatie met samen werken in de groentetuin en de werkplaats.

Ik wil graag een proeftuin zijn voor deze manier van leven en zoek een nieuwe rustige plek om dit uit te dragen. Ik sta open voor samenwerkingen met mensen die hetzelfde gedachtegoed delen.

Het lijkt me logisch dat er eerst een proeftijd van bijvoorbeeld 3 maanden wordt afgesproken, zodat we kunnen kijken of het voor beide partijen werkt. Ik kom graag langs voor een kennismaking en mijn verhaal persoonlijk toe te lichten.

Ik hoor graag je reactie! Je kunt hiervoor een mail sturen naar nieuweplek@zelfbewustleven.nl

4 thoughts on “Op zoek naar een Nieuwe Plek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*