Ik zoek een plek voor mijn Mongoolse Yurt

9 jaar geleden ben ik in een Mongoolse Yurt gaan wonen. Daar heb ik me toegelegd op zelfvoorzienend leven, tuinieren en het geven van workshops. De focus in mijn leven ligt op bewustwording, eenvoud, natuurlijke voeding en verbindende communicatie. Ik wil graag een proeftuin zijn voor deze manier van leven en zoek een nieuwe plek om dit uit te dragen. Om diverse redenen wil ik wat dichter bij Utrecht gaan wonen het liefst op een natuurlijke plek maximaal een uur fietsen van de stad.

Het lijkt me logisch dat er eerst een proeftijd is zodat we kunnen kijken of het echt klikt. Ik kom mijn verhaal graag persoonlijk toelichten. Uitgebreide informatie en referenties zijn te vinden op mijn website zelfbewustleven.nl

Ik hoor graag uw reactie!

Louis Banens
06-26988229
E-mail: nieuweplek@zelfbewustleven.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*