Op zoek naar een nieuwe plek

9 jaar geleden ben ik in een Mongoolse Yurt gaan wonen. Daar heb ik me toegelegd op zelfvoorzienend leven, tuinieren en het geven van workshops. De focus in mijn leven ligt op bewustwording, eenvoud, natuurlijke voeding en verbindende communicatie. Ik wil graag een proeftuin zijn voor deze manier van leven en zoek een nieuwe plek om dit uit te dragen. Om diverse redenen wil ik wat dichter bij Utrecht gaan wonen het liefst op een natuurlijke plek maximaal een uur fietsen van de stad.

Het lijkt me logisch dat er eerst een proeftijd, bv. 3 maanden, zodat we kunnen kijken of het echt klikt. Ik kom mijn verhaal graag persoonlijk toelichten.

Ik hoor graag uw reactie! Daarvoor kunt u mij een email sturen naar nieuweplek@zelfbewustleven.nl

Louis Banens

 
 

Referenties

– Zie hier een stukje/video over de tuin die ik had op mijn plek in Luddeweer
– Verslag van 1 van mijn workshops
– Stukjes over mij / wie ben ik

– Uiteraard mag je ook de eigenaars van de plekken waar ik hiervoor heb gezeten om hun mening vragen, laat maar even weten.

 

4 thoughts on “Op zoek naar een nieuwe plek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*